Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2017



Δευτέρα 2/10 : Η ημέρα Σχολικού Αθλητισμού μεταφέρεται για 23/10 με επίσκεψη σε αθλητικό κέντρο στην Πάρνηθα.

Παρασκευή 6/10 επιμορφωτική ημερίδα για δασκάλους Γ ,Δ τάξης. Οι μαθητές Γ και Δ τάξης δεν έχουν μάθημα εκείνη την ημέρα.

Παρασκευή 13/10 επιμορφωτική ημερίδα για δασκάλους Ε, ΣΤ τάξης. Οι μαθητές Ε. Στ τάξης δεν έχουν μάθημα εκείνη την ημέρα. Θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του σχολείου σχετική επιστολή του Σχ. Συμβούλου προς τους γονείς των μαθητών.

Δευτέρα 23/10 Αθλητικές και πολιτιστικές βιωματικές δράσεις σε αθλητικό κέντρο Πάρνηθας.

Παρασκευή 27 /10 και ώρα 08:30 έως 09:30 οι μαθητές της 
Ε Τάξης με τη συμμετοχή και μαθητών της Β Τάξης και της 
Δ Τάξης θα παρουσιάσουν τη σχολική γιορτή για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Οι μαθητές θα αποχωρήσουν μετά το τέλος της γιορτής. Τα ολοήμερα τμήματα δε θα λειτουργήσουν.(Για τους μαθητές που μετακινούνται από την Αφαία θα υπάρξει δρομολόγιο για την προσέλευση 08:00 και την αποχώρηση 09:30)

Το Σάββατο 28 Οκτωβρίου στις 09:45 η σημαιοφόρος και οι παραστάτες θα μεταβούν συνοδεία των γονέων τους, στον Ι. Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου για να συμμετάσχουν στην Δοξολογία. Στον Ι. Ναό θα βρίσκεται η κα Μακρυπούλια Μάτα , η οποία μετά τη Δοξολογία θα συνοδέψει τους μαθητές στο χώρο της παρέλασης. Την ίδια μέρα για την παρέλαση οι μαθητές Δ, Ε, Στ τάξεων ,συνοδεία των γονέων τους ,θα πρέπει να βρίσκονται ,το αργότερο, στις 10:45 στην οδό Στρ. Καραϊσκάκη (στο ύψος του καφέ Αίθριου). Εκεί θ’ αναζητήσουν την γυμνάστρια κα Σπαθή Λιάνα.

Παράκληση: Μετά το τέλος της παρέλασης όταν παίρνετε τα παιδιά σας να ενημερώνετε τους συνοδούς εκπαιδευτικούς.

Όλο το υλικό της παρέλασης να επιστραφεί στο σχολείο τη Δευτέρα και να παραδοθεί στους εκπαιδευτικούς των τάξεων.